Pagina's

zaterdag 30 april 2016

Time for Magnolia challenge #122 Pretty in pink!!


Challenge #122: Pretty in pink

De prijs voor de random winnaar wordt aangeboden door Magnolia Rubberstamps en betreft een geheime prijs aan Magnolia goodies!l! Hoe mooi is dit! Dank je wel Magnolia voor deze prachtige prijs! Daarnaast kiezen wij als designteam een top 3.


Oproep voor gastdesigners!
Op dit moment hebben wij drie geweldige gastdesigners en hun termijn is nu ten einde. Wij willen graag voor de volgende Gastdesignerperiode nieuwe gastdesigners de kans geven om ongeveer drie maanden lang in de spotlight te staan op ons challengeblog. Lijkt het je een uitdaging om voor deze periode mee te werken aan onze challenges? Lees dan vooral de voorwaarden voor deelname hieronder en we hopen je dan te mogen verwelkomen als gastdesigner voor de periode 28 mei 2016 t/m 24 september 2016 (challenge 124 t/m 130) en dit is inclusief een zomerstop! Daarna kiezen wij via een nieuwe oproep de gastdesigners voor de volgende periode.

Voorwaarden om mee te doen aan Gastdesigner call (±3 maanden):
* Je moet uiteraard een passie hebben voor Magnolia en een eigen blog waar je je kaarten/creaties showt.
* Het is een pré als je ook een Facebook-account hebt waarop je je kaart kunt showen en in verschillende (Magnolia) Facebookgroepen
* Je gaat een verbintenis van ± drie maanden (7 challenges) aan als gastdesigner bij TFM.
* Je hebt de tijd om elke twee weken vanaf 28 mei t/m 24 september (challenge 116 t/m 122) een kaart/creatie te maken (voor onze reguliere challenges en na zomerstop elke week i.v.m. ook een kerstchallenge) op basis van een opgegeven thema.
* Je kan mooie scherpe foto's maken van je creatie.
* Als je mee wil doen aan onze Gastdesigner call, doe dan mee aan deze challenge #122 "Pretty in Pink" en voeg dan "GD" achter je naam wanneer je je kaart inlevert voor deze challenge via Inlinkz.
* Ons DT-team bezoekt dan ook je blog om te zien wat je nog meer maakt en op basis van de opgegeven gastdesigners kiezen wij een top 3 die voor deze periode gastdesigner mogen zijn.
* De winnende gastdesigners worden bekend gemaakt tijdens het bekendmaken van de winnaars van challenge #122 op vrijdag 13 mei 2016. 

Deze challenge wordt verzorgd door de dames van Team Edwin samen met onze gastdesigners voor de deze periode Karin Schuring, Jolanda Pieterse en Cindy van der Velde. Het is alweer hun laatste bijdrage als gastdesigner en wat hebben wij van jullie genoten dames! Super bedankt voor de prachtige inspiratie de afgelopen weken! 

+++++++++++++++++++++


Hieronder mijn voorbeeld

Ik heb deze kaart gemaakt voor iemand die een dag voor haar verjaardag geopereerd werd. Dus behalve dat het een verjaardagskaart is heb ik binnenin een beterschaps tag gemaakt.
Het prachtige papier is van pion design.

Je kunt je creatie inleveren tot en met donderdag 12 mei 10.00 uur.


Lees de regels goed door voordat je een kaart plaatst.

1 opmerking:

  1. Wat een prachtige kaart Margreet ! Zo mooi ingekleurd !
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie even langs geweest zijn en bedankt voor je reactie.

Liefs Margreet