Pagina's

zaterdag 2 april 2016

Lente bij TFM


Challenge #120: Laat de lente zien!

De prijs voor de random winnaar wordt aangeboden door Creashop Duymelot en betreft een waardebon van € 10,00 vrij te besteden in hun (web)shop. Dank je wel Astrid!!! Daarnaast kiezen wij als designteam een top 3.


Deze challenge wordt verzorgd door de dames van Team Edwin samen met onze gastdesigners voor deze periode Karin Schuring, Jolanda Pieterse en Cindy van der Velde. 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Hier onder mijn voorbeeld kaartje


Voor dit kaartje heb ik een cirkel gebruikt waar ik een pop-up van heb gemaakt. Vorig jaar heb ik al andere pop-ups gemaakt voor onze clubdag en toen was ik dit idee ook al tegen gekomen. Het is eigenlijk wel net zoiets als de pop-up mal van dutch dbd. Alleen is dat meer een ovaal en dit is echt een cirkel die ik gebruikt heb.
Het papier is van een blokje van joy. Het hello spring is van een laservel van dutch dbd. De bomen heb ik met de silhouette gesneden.

Je kunt je creatie inleveren tot en met donderdag 14 april 10.00 uur.

Lees de regels goed door voordat je een kaart plaatst.


1 opmerking:

  1. Wat een heerlijke voorjaarskaart Margreet. Alles is tot in detail uitgewerkt. Geweldig dat tuintafereeltje en beide Tilda's zijn mooi ingekleurd én leuk geplaatst. Dit is geen kaart meer maar een decoratie-item. Top hoor :)
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie even langs geweest zijn en bedankt voor je reactie.

Liefs Margreet