Pagina's

dinsdag 27 oktober 2015

Taart kaartje - Happy Birthday

Hallo allemaal,
Hier weer eens een kaartje van mij. Ik heb deze keer een taartkaart gemaakt. Mijn buurvrouw vroeg me of ik een workshop wilde geven omdat ze graag een kaart voor haar kleindochter haar verjaardag wilde maken.
Dus ik dacht dan vind ik zo'n taartkaart wel een leuk model voor haar kleindochter. De werkbeschrijving heb ik van Sandra Scrappoint vandaan, maar ik krijg de melding dat het blog niet meer bestaat dus ik kan het helaas niet doorlinken.

Ik heb voor deze taartkaart het papaier van Maja Design - Vintage Baby gebruikt.
Er zit ook blauw in het papier en daarom heb ik er ook wat blauw bloemen op gebruikt alleen vind ik dat de bloemen op de foto best donker uitkomen vergeleken in het echt.
Verder heb ik nog wat kant, doily, bloemen op de kaart gebruikt. De ballonnen en de kadootjes heb ik met een stans uit de magnolia dookickey kit gemaakt. De ballonnen met wat glossy accent opgevuld voor wat glans.  Ik had even geen ander kaarsje meer in huis dus moest ik het even met deze zilvergrijze doen. Ik wilde er eigenlijk een cijferkaarsje in doen maar had deze niet meer in huis.


2 opmerkingen:

 1. Wat een schitterend kaartje Margreet! Daar zal de kleindochter vast heel blij mee zijn!!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw Margreet, waat is dit een beeldschone kaart, zo mooi gemaakt met de taart er op.
  Je hebt prachtig gekleurd, er zijn mooie details op te zien.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie even langs geweest zijn en bedankt voor je reactie.

Liefs Margreet