Pagina's

dinsdag 13 oktober 2015

Autumn Wishes... TFM Challenge!


Challenge #103: Herfstkleuren!

De prijs voor de random winnaar wordt aangeboden door Live and Love Crafts en betreft een waardebon van 10 pond vrij te besteden in hun webshop! Hoe mooi is dit! Dank je wel Sandra!!! Daarnaast kiezen wij als designteam een top 3.Deze challenge wordt verzorgd door de dames van Team Edwin samen met onze nieuwe gastdesginers voor de deze periode Sasha Jundt, Mlarissa Makeeva en Dewi Lestari. 


Hieronder mijn voorbeeld kaartje voor deze wedstrijd


Voor de basis van deze kaart heb ik van een herfstblad een easelkaart gemaakt. Ik heb een standaard patroon van een hersftblad die in het silhouette programma zit (of ik heb hem in het begin dat ik hem had al eens gekocht in de online store) gebruikt.
Het designpapier is van een blockje die ik nog had liggen. Volgens mij van bobunny maar ik weet het niet zeker zo uit mn hoofd. Er zit een klein stukje ribbelkarton wat uit de winkel van Creashop Duymelot komt. Ik heb de Tilda with carrots  uit de Turning leaves collectie hiervoor gebruikt en heb haar met copics ingekleurd. De spin met het spinnenweb en de kraft eekhoorn zijn van dutch doobadoo. Verder heb ik nog wat houtjes gebruikt waar ik de magnolia tekst autumn wishes op heb gestempeld, bloemen, wondgaas, raffia, gedroogde materialen zoals eikeltjes, mini pompoentjes en sisal touw gebruikt.


Je kunt je creatie inleveren tot en met donderdag 22 oktober 10.00 uur.

1 opmerking:

Leuk dat jullie even langs geweest zijn en bedankt voor je reactie.

Liefs Margreet