Pagina's

dinsdag 18 november 2014

Xmas trapjes kaart

Hallo allemaal,

Laatst zag ik wat foto's voorbij komen van wat trapjes kaarten die op het moment ook een challenge is bij het noor challenge blog.  Eigenlijk al vanaf deze kaart ook eens als sol bij ons op de magnoliaclub is geweest wilde ik hem nog steeds een keer maken maar was er tot nu toe nog steeds niet aan toe gekomen. Ik dacht nu moet ik er toch maar eens voor gaan zitten en dit is het resultaat geworden ;)
Dit is de voorkant van de kaart. Ik heb hiervoor de stempel van joy gebruikt Believe in the magic of Christmas. Ook de arreslee met de rendieren is van joy crafts. Ik heb hier 2 bronzen belletjes aan vast gemaakt.
De dennenappeltjes die je bovenin de hoek ziet zijn met de rolroosjes van joy gemaakt.

Dit is de linker binnenkant van de kaart. Hier heb ik een plaatje van een kerstboom voor gebruikt. Het plaatje heb ik op een frame van joy crafts geplakt. Onder het plaatje heb ik een doiley, wat ribbelkarton en een stukje design papier geplakt.
Onderin de hoek heb ik de dennentakken van memorybox en de hulstblaadjes met 2 takjes van een stans van tim holtz gebruikt samen met de kaarsen en kleine kerstballen van joy crafts.


Hier zie je de gehele binnenkant van de kaart. De fijne dennentakken border die ik bovenaan heb gebruikt is ook van memorybox.

Hier zie je de rechterkant van de kaart. Ik heb hier de rendieren van joy crafts op gebruikt met onderaan wat flock zodat het wat sneeuw lijkt. Op de hoek zitten 2 kerstbomen van Dee's Distinctively die heb ik met wat ijskristallen beplakt.
De sterren en de ornament hangers zijn van memorybox. De tekst xmas is met een stans van tim holtz gemaakt.
Het papier wat ik gebruikt heb is van Maja design- A gift for you at christmas time. En heb de hele kaart wat besmeerd met crackle paint.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Fijne dag allemaal ik ga weer even aan t werk en hoop daarna nog wat te kunnen freubelen.
Groetjes Margreet


3 opmerkingen:

  1. Prachtig gemaakt Margreet ! Heel fijn afgewerkt! Groetjes, Gina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Margreet,

    wat een prachtige kaart! Wilde het ook steeds proberen, je hebt me nu echt geinspireerd!

    Groetjes Miriam

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie even langs geweest zijn en bedankt voor je reactie.

Liefs Margreet