Pagina's

zaterdag 15 november 2014

Joy to the world...


Challenge #72: gebruik de kleur(en) van je kerstversiering in de kerstboom
Maak een kerstkaart in de hoofdkleuren van je kerstversiering in de boom

De prijs voor de random winnaar wordt aangeboden door Firma Jacobi en betreft een waardebon van maar liefst € 25,00 vrij te besteden in de (web)winkel. Dank je wel Popco voor deze prachtige prijs! Daarnaast kiezen wij als designteam een top 3.

 Deze challenge wordt verzorgd door de dames van Team Edwin samen met de getalenteerde gastdesigners Charlotte Albrektsson, Britt Christofferson en Rosa Blomsma! !

++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Hieronder mijn voorbeeld voor deze wedstrijd

Voor deze kaart heb ik als basis een go-kreate xxl mal gebruikt. Het papier is van Maja Design- A gift for you.
Het stempeltje is ook van de nieuwste collectie waiting for christmas- sparkle pionsetta tilda 
De bloemenrand op de hoek is een doohickey en die heb ik in t midden ingeknipt zodat hij rond de hoek kon worden geplakt. De labels zijn ook doohickeys waar ik wat kreukel lint en een paar belletjes heb gehangen. De takjes die uit de bloementoef steken is ook een doohickey. De tekst is van een dutch doobadoo kraft stansvel. Verder wat wondgaas, kant en bloemen uit eigen voorraad gebruikt.

Je kunt je creatie inleveren tot en met donderdag 27 november om 15.00 uurLees de regels goed door voordat je een kaart plaatst.

3 opmerkingen:

 1. Echt zo gaaf!!! Maar dat wist je al hé ;-) Prachtige kleuren en super gaaf die details, vooral hoe je die randstans hebt verwerkt. Liefs Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwwwwwww wat een onwijs mooie kaart Margreet met vele mooie details. Echt schitterend! Een heel fijn weekend, groetjes Marga.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Even een snel antwoord ;-) Het is inderdaad een patroontje uit de sil store! Van Lori Whitlock. Maar het origineel is vrij klein, ik heb het gewoon groter getrokken :p Makkelijk van het programma! HIHI

  fijne dag! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie even langs geweest zijn en bedankt voor je reactie.

Liefs Margreet