Pagina's

zaterdag 18 oktober 2014

Jingle bells


Challenge #68: Kerstbelletjes!
Maak een kerstkaart en laat hierop ergens kerstbelletjes terugkomen!

De prijs voor de random winnaar wordt aangeboden door Creashop Duymelot en betreft een waardebon van € 10,00 vrij te besteden in de (web)winkel. Daarnaast kiezen wij als designteam een top 3.


Deze challenge wordt verzorgd door de dames van Team Edwin!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hieronder mijn voorbeeld voor deze wedstrijd
De stempel die ik gebruikt heb kmt uit de nieuwste kerstserie die nu te pre-orderen is bij Duymelot. Ik heb deze stempel al in mijn goodiebag bij Magnolia in Zweden gekregen.
Verder heb ik wat van de doohickeykit vol 2 gebruikt zoals het schommelpaard, kerstroos en de kerstbomen. Ik heb de belletjes aan de bomen en aan de nek van de schommelpaardjes gedaan.
Het afdrukje is ingekleurd met distress. Ik vind het nog wel wat donker maar ik ga gewoon nog wat meer oefenen. Verder heb ik de shapeart star 15x15 van dutch doobadoo gebruikt en wat wondgaas en bloemen.
Het papier is van maja design- vintage frost


Je kunt je creatie inleveren tot en met donderdag 30 oktober om 15.00 uur.
Lees de regels goed door voordat je een kaart plaatst.

6 opmerkingen:

  1. Prachtig is je kaart!!! En wat een leuke vorm van de kaart, HIHI Zelfde gedachten gehad. Maar totaal anders door de kleuren en aankleding. Een super toffe stempel is dit weer zeg! Ik ga lekker op de Creadoe hopelijk de nieuwste stempels scoren :p

    Gewoon blijven oefenen met kleuren! Het gezichtje is inderdaad wat donker, maar ik vind het toch al super mooi gelukt!!! Dat doe ik je niet na!!!

    Fijn weekeinde, liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een schitterende kerstkaart! Een leuk model en prachtige details. groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wowwwww prachtige kaart Margreet en top ingekleurd. Wat zie ik vele mooie details op je kaart. Fijn weekend, lieve groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, heel mooi kaartje.
    Prachtig ingekleurd!
    gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat is het een schatje zeg, en die stempel is zo lief, ik ga die ff shoppen op de Krea Doe hihihi, ik was nog helemaal niet op je blog geweest en zie dus nu pas de foto's van Zweden, wat een droom he? En wat een prachtige foto's leuk om de Fimo te zien. Fijn weekend liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie even langs geweest zijn en bedankt voor je reactie.

Liefs Margreet