Pagina's

donderdag 16 oktober 2014

Verslagje van onze trip naar Zweden

Hallo allemaal,

He he eindelijk eens even tijd om mn ervaring van onze trip naar Zweden te schrijven.
Mijn vriendin Chantal had laatst een deel en like actie op facebook van Magnolia gewonnen. De prijs was een geheel verzorgt weekend voor 2 personen naar Zweden naar de Magnolia jubileumdag. En hoe gaaf is dat zeg!! Maar wat nog veel leuker was is dat ik met haar mee mocht. Nou dit is toch zo fantastisch, Chantal nogmaals heel erg bedankt dat ik dit samen met jou mocht doen meis.

We zijn echt enorm verwend door de Magnolia familie, het zijn echt zulke lieve mensen. 
Chantal en ik kregen ook een zeer goed gevulde goodiebag van Magnolia. O.a. zaten de nieuwste stempels van de Pink&Blue Ribbon Collectie in de goodiebag. 6 stempels totaal: 3 Tilda's van horen/zien en zwijgen en 3 Edwins van Horen/zien en zwijgen. Daarnaast hebben wij de aanvulling op de Stampclub kit gekregen. Dus ik heb de kerstcollectie al helemaal compleet! Nu nog de tijd vinden om te kleuren hihihi. Naast dus 10 stempels totaal, kregen wij ook nog 12 doohickeys. Jullie snappen natuurlijk wel dat we gigantisch blij zijn met dit geweldige kado.
 's avonds zijn we uit eten geweest bij Lilla Bro, een wijnbar, bistro van de Magnolia familie en dat was dus ook samen met de Camilla's en Lillemor. Het zijn hele lieve meiden en het was dan ook super gezellig.

Hieronder zie je nog wat sfeerfoto's van onze trip naar Zweden. We hebben workshops gekregen van Camilla en Lillemor en de andere Camilla verzorgde een demonstratie met distress inkt. We hebben een prachtig tasje gemaakt en een boekenlegger (zie hieronder)


Chantal beretrots met haar 3-voudige easel herfstblad die in de winkel gezet bij de nieuwste collectie stempels! Dit was de releasedag van deze nieuwe stempels.

Ik aan de freubel met mn tasje bij de workshop van Lillemor


Mijn DT-maatje Janny van Time for Magnolia Challenge maakt al heel lang deze prachtige Tilda en Edwin van fimoklei. Die staan te pronken in de winkel. 

Stempels....

Doohickeys.....

Nog meer stempels...Chantal hier net klaar haar tasje!


Prachtige uitwerkingen Sandra van Sandra's Scrapshop. Haar schitterende molen en Zweeds paspoort!
Camilla met haar boekenlegger die wij gemaakt hebben en dus geleerd hebben hoe je moet kleuren met distress inkt.


Prachtige creaties van Monique Lokhorst!

's avonds nog heerlijk gegeten met de dames! Het was super gezellig!

Mijn uitwerking van de boekenlegger en mn tasje


Lillemor

Tot slot van de avond nog even gezellig wat kletsen samen en daarna weer naar onze hotelkamers om de volgende morgen weer naar huis te gaan.
De droom is al weer voorbij! John sluit de deuren van Magnolia... Bedankt voor alles Magnolia en Chantal!

3 opmerkingen:

 1. Hoi Margreet.Wat een bofkont ben jij.Helemaal mee met Chantal naar Zweden.Mooie foto's hebben jullie gemaakt.Fijn dat jullie zo genoten hebben.Mooie creaties heb je gemaakt.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Margreet,
  Ik kan me goed voorstellen dat jullie super genoten hebben dat weekend. Het was dan ook aan niemand beter besteed dan aan jullie,ik denk de grootste Magnoliafans. Jullie doen er zoveel voor. Ook met de. Clubs.
  Geniet nog maar lekker na..
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo te lezen hebben jullie een super leuk weekend gehad bij Magnolia.
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie even langs geweest zijn en bedankt voor je reactie.

Liefs Margreet