Pagina's

woensdag 28 november 2012

Sterren kaart en label

Hoi hoi,
Ik heb deze keer mn wedstrijd voorbeeldkaart van het duymelotblog om aan jullie te laten zien. Ik had tot nu toe steeds andere kaartjes die ik eerst wilde plaatsen. Ik heb dezelfde ster ook gebruikt om een label van te maken, ik heb de ster alleen iets groter gemaakt zodat het mooier uit kwam.

De witte sterkaart heb ik uitgesneden met wit cardstock en daarna iets kleiner uit design papier van magnolia. De afbeelding is dancing with stars tilda uit de little christmas serie.
Ik heb tilda ingekleurd met copics: E000,00,01,R20 N9,6,4 N3,2,1,0
Verder heb ik een kerstboom stans van marianne design, startag van magnolia, ovaal en geschulpte nestabilitie gebruikt en een sterren stans van memorybox. Het rozenlint is ook van marianne design. De bloemen en hulstbedel zijn uit eigen webshopje.
Ik heb alle randen beinkt met iced spruce distress inkt.

De ster label heb ik dus iets groter gemaakt op wit cardstock. Deze beplakt met rood/wit designpapier waar ik even het merk niet meer van weet. Ik heb hier weer een magnolia voor gebruikt. de christmas bear uit dezefde serie als de tilda. en deze ingekleurd met copics: E40.41,42,43R20 R59,46,37,35.
de sneeuwster stans is van memorybox en de geschulpte en ronde van spellbinder nestabilities. Ik heb op deze ster ook dezelfde bloemen en rozenlint gebruikt en de tekst is van dezelfde sheet als die andere.
het kant en de ster bedel zijn ook weer uit eigen webshopjeAls je het leuk vind om de sterren ook een keer te maken dan kan je het patroon bij me opvragen via de mail. KLIK HIER


6 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaartjes. Erg origineel !!

  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi gemaakt Margreet, leuk modelletje ook.'
  gr. Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat schitterend Margreet, alle twee supers!!

  Lieve groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn ze super mooi!!! Ik vind de wittige het mooiste...

  gr. arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterend gemaakt Margreet.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De sterkaarten zijn echt super. Ik vind ze gaaf.

  Liefs Johanna

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie even langs geweest zijn en bedankt voor je reactie.

Liefs Margreet