Pagina's

dinsdag 13 november 2012

Een berenkaart voor een berenclub!

Hallo allemaal,
Hier weer n kaartje van mij. En ik wil gelijk even de aandacht vragen voor De freubel berenclub.
De freubel berenclub is een clubje waar je met allerlei technieken terrecht kan. Of het nu 3d ,borduren of kaartjes met berenstempels is of zelfgemaakte berenknuffels het maakt niet uit wat. Zolang het maar met beren te maken heeft kan je hier terrecht.
Wat is er allemaal te doen op de club?
* Er is iedere maand een wedstrijd met steeds een ander thema op de club te doen. Waar je vrij aan mee mag doen en waar ook iedere maand een leuke prijs te winnen valt.
* Er loopt op het moment ook een extra wedstrijd waarvoor een sketch gebruikt word.
*Uit ale inzendingen kiezen we iedere week een prachtige kaart die een week lang mee draait op de clubhome en die in een verzamelmap komt waar we aan het einde van het jaar weer een winnaar uit kiezen.
*Iedere maand hebben we een berenfreak in the spotlight. Dit houd in dat we een lid compleet in het zonnetje zetten die maand. Ook mag je dan een voorbeeld kaart maken voor de reguliere wedstrijd en draait je voorbeeld kaart ook de hele maand mee op de clubhome tussen de kaarten van het team.
We maken ook een spotlight album aan die mee draait op de clubhome waar al je creaties van de laatste tijd en van je spotlight periode in komen te staan.
Als je het leuk vind mag je die maand ook een workshop, sol of andere wedstrijd bedenken, maar dit is niet verplicht. Ook willen we natuurlijk even alle aandacht geven aan je blog of als je in een design team zit ook voor het blog van je team.
* We hebben laatst een ketting gehad op de club, dit houd in dat je je dan opgeeft voor een lijst en je moet 1 kaart sturen naar de eerst volgende onder jou op die lijst. En je ontvangt dan dus ook 1 kaart van de gene die boven je staat op de lijst.

Lijkt je dit wat en heb je zin om een kijkje te komen nemen? Kom dan gerust langs  en meld je als je het leuk vind aan.

Hier onder een kaartje wat ik als voorbeeld gemaakt heb met de sketch en het wedstrijd thema beterschap (2 vliegen in 1 klap dus)


6 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig gave kaart meis!!! En ik kan de berenclub iedereen aanraden! Deze is supergezellig! Dus kom er gezellig bij! Lieve groetjes,Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke kaart.
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig kaartje, super lief van kleur!!

  Lieve groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterende kaart Margreet.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hé wat jammer nou dat ik al lid ben van deze superleuke club! Anders was ik nog een keer lid geworden!! Hihi.

  Lieve groetjes Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super lief kaartje zeg, een schatje!!!

  gr. arjette.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie even langs geweest zijn en bedankt voor je reactie.

Liefs Margreet