Pagina's

zaterdag 14 november 2015

Snow Kisses


Challenge #108: Winter Wonderland!

De prijs voor de random winnaar wordt aangeboden door Live and Love Crafts en betreft onderstaande prijs!!! Dank je wel Sandra voor deze schitterende prijs!! Daarnaast kiezen wij als designteam een top 3. 


Deze kerstchallenge wordt verzorgd door de dames van Team Edwin en onze kerstverse nieuwe gastdesigners Sandy West, Irene Mendes en Bianca van Tilburg. Van harte welkom dames en een onwijs mooie tijd bij ons deze periode! Hier onder mijn voorbeeld voor deze wedstrijd.

Ik heb deze keer een center step card gemaakt. Het papier wat ik gebruikt heb is van Maja Design. 
Ik heb de achtergrond met de huisjes gestanst met een nieuw stans uit de doohickeykit net als de ijspegels die komen ook uit dezelfde kit. Ik heb er een schudkaart van gemaakt zodat t net is alsof t ook sneeuwt.
De kerstbomen die op de achterste delen aan de zijkant zitten en de takjes zijn ook van Magnolia. De slee heb ik met mn silhouette gesneden. De ijs-sterren swirl is van memory box. De tekst is van dutch Doobadoo.
Ik zal morgen nog even kijken om een foto van de zijkant te maken want ik ben dat vergeten.

Je kunt je creatie inleveren tot en met donderdag 26 november 10.00 uur.

Lees de regels goed door voordat je een kaart plaatst.

2 opmerkingen:

  1. Wat een geweldige kaart heb je gemaakt! En het schud idee is super gaaf in combi met die stans. Mooi aangekleed ook!!! Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldig leuk kaartje heb je weer gemaakt.
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie even langs geweest zijn en bedankt voor je reactie.

Liefs Margreet