Pagina's

zaterdag 30 mei 2015

Beach Bum


Challenge #93: Mannen- of jongenskaart

De prijs voor de random winnaar wordt aangeboden door Hobbycompleet de Duif en betreft een waardebon van € 10,00 vrij te besteden in hun (web)shop! Marian, hartelijk bedankt voor deze prijs! Daarnaast kiezen wij als designteam een top 3. This challenge is hosted by our team Edwin together with our NEW Guest designers for these months Nanda, Irene and Claudia! Welcome ladies and have a great time at our challenge blog. We are looking forward to your amazing contributions!

Hieronder mijn voorbeeld voor de wedstrijd.
Het papier wat ik gebruikt heb is van Pion Design- shoreline treasure. Een paar jaar geleden heb ik al eens zo'n kaart met de teruggeslagen punten gemaakt en je ziet ze regelmatig op blogs en social media voorbijkomen dus ik dacht laat ik hem ook weer eens maken. Het blijft een erg leuk model om te maken. De rand met het anker enz is een stans van marianne design. Het stukje waar beach bum op staat heb ik met mn silhouette gesneden. De anker onderop de kaart en het zeepaardje zijn van een laservel van dutch doobadoo. Verder heb ik wat schelpen, wondgaas, bedel,sisal, tilansia en wat bloemen gebruikt.

Je kunt je creatie inleveren tot en met donderdag 11 juni 10.00 uur.
You can enter your creation until Thursday 11 June 10.00 hours CET (Amsterdam).

Lees de regels goed door voordat je een kaart plaatst.
Please read the rules before you enter your card.1 opmerking:

  1. Echt, het is dan wel een mannenkaart, maar ik houd mij aanbevolen hoor hahahaha Ik vind hem zoooooo mooi! xxx Chantal

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie even langs geweest zijn en bedankt voor je reactie.

Liefs Margreet