Pagina's

vrijdag 6 februari 2015

Afternoon Tea...

Hallo allemaal,
Vandaag wil ik jullie mn thee/servet doos laten zien die ik samen met Marga, Christa en Chantal heb gemaakt.
Vorige week donderdag hadden we met zn 4tjes thuis bij Chantal afgesproken om samen te freubelen. 
Helaas had ik die dag erg last van pijn in mn buik (ik dacht eerst dat het blinde darm ontsteking was maar gelukkig was dat niet zo, maar bleek een flinke verstopping te zijn.) en wilde ik eigenlijk toch liever in mn eigen omgeving zijn. 
Nadat de paracetamol zn werk deed ben ik later op de dag wel via skype online gegaan en hebben we toch nog (ook al was het dan virtueel) samen met elkaar gefreubeld. 
Het was dus toch nog een heel gezellig en geslaagd dagje.

 We hebben allemaal een eigen versie van de thee/servetdoos gemaakt en ze zijn allemaal stuk voor stuk prachtig geworden. Ik had alleen even geen andere zakjes thee dus hihihi de kleur van de zakjes staat er niet zo heel erg mooi bij ;)
 Ik heb voor mijn versie weer eens wat ouder papier tevoorschijn gehaald. Ik vind de fika lijn van maja ook nog steeds erg mooi.


Ik heb hiervoor de joyful tilda uit de Christmas Story collectie gebruikt. Verder heb ik alleen wat bloemen, plakparels, bedel, kant en vlindertjes gebruikt.6 opmerkingen:

 1. Wauwwwww meis, wat is ie toch geweldig mooi geworden zeg! Schitterend gewoonweg! Ik vond het superleuk dat je er alsnog bij kon zijn zij het dan via de virtuele snelweg. Dikke kus, Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterende thee doos heb je gemaakt.Jammer dat je je niet zo goed voelde.Hoop dat het nu beter met je gaat.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooi Margreet!
  Gezellig zo samen freubelen, hopelijk voel je je wel al veel beter !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je er een pronkstuk van gemaakt meis,jammer dat je er niet live bij kon zijn maar via de skype kon je toch mee freubelen. Ik heb me doos nog niet af. fijne middag, groetjes Marga.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je er een pronkstuk van gemaakt meis,jammer dat je er niet live bij kon zijn maar via de skype kon je toch mee freubelen. Ik heb me doos nog niet af. fijne middag, groetjes Marga.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie even langs geweest zijn en bedankt voor je reactie.

Liefs Margreet