Pagina's

zaterdag 10 januari 2015

Love is in the air!!


Challenge #79: Valentijnskaart met veel rood

De prijs voor de random winnaar wordt aangeboden door 't Scraphuis en betreft een waardebon van € 10,00 vrij te besteden in haar (web)winkel! Jolanda, hartelijk bedankt voor deze prijs! Ook kiezen wij als designteam een top 3. 


Deze challenge wordt verzorgd door de dames van Team Edwin samen met onze kersverse nieuwe gastdesginers  Henny Chan, Davinia Wood en Beatriz Blazquez Arrabal (aka Beascrapbooking).

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hieronder mijn voorbeeld voor deze wedstrijd

Voor deze challenge heb ik het strik model uit Sandra Scrapshop gebruikt. De strik lag ook al een tijdje klaar om eens te maken maaken ik kwam er steeds niet aan toe. Het papier wat ik gebruikt heb is van Maja Design- A gift for you!  Het stempeltje is al een oudere tilda uit 2009 (volgens mij) ik heb maar een gedeelte van de stempel gebruikt en heb hem gemaskerd met de tekst Love is in the air en nog wat extra hartjes.
Het ovaaltje is een spellbinder nestabilitie - floral oval. De swirls die eruit steken is de heart swirl doohickey van magnolia. De rand met hartjes die je tussen de 2 strikken ziet zitten is van Lin & Lene. Verder heb ik nog 2 rode hartjes van scrapberry's gebruikt en een doiley en wat bloemen.Je kunt je creatie inleveren tot en met donderdag 22 januari 10.00 uur.

You can enter your creation until Thursday 22 January 10.00 hours CET (Amsterdam).

Lees de regels goed door voordat je een kaart plaatst.


2 opmerkingen:

  1. WAUWWWW wat is dit gaaf !!! xx christa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. This is so very pretty! I wish I could have translated your post to see how you made it.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie even langs geweest zijn en bedankt voor je reactie.

Liefs Margreet