Pagina's

zondag 2 maart 2014

Christmas greetings


Challenge #49: Kerstbingo!
Maak een Kerstkaart/creatie en kies hiervoor een horizontale, verticale of diagonale lijn qua ingrediënten met uiteraard een Magnoliastempel en geef aan in je blogbericht welke lijn je (minimaal) gebruikt hebt.

De prijs voor de random winnaar wordt aangeboden door onze nieuwe sponsor 't Scrapateljeetje en betreft een van de nieuwste craftables van Marianne Design! De Birds Pergola. Daarnaast kiezen wij als designteam een top 3. De winnaar van de top 3 mag gastdesigner zijn bij onze volgende TFM Christmas challenge.


We willen Elly van 't Scrapateljeetje heel erg danken voor haar vertrouwen in ons challengeblog! Wij stellen Elly en haar prachtige (web)winkel graag aan jullie voor!


't Scrap-Ateljeetje is het meest knusse en overvolle scrapwinkeltje van Nederland! Voor al je benodigdheden op het gebied van scrappen, kaarten maken en home-decoration. Het is een jong en dynamisch bedrijf dat nog steeds blijft groeien!

Mijn stijl? Shabby, romantisch, lief, speels, vintage, soms heel sober, soms heel kleurrijk, soms heel uitbundig, soms ook best wel eenvoudig. Kortom: van alles wat! In ieder geval very girly!

Je bent van harte welkom, zowel in de winkel aan de Molenvaart te Anna Paulowna als in de webwinkel!

Deze challenge wordt verzorgd door de dames van het complete TFM team en zij hebben de onderstaande kaart is mijn voorbeeld. Neem gerust een kijkje op het blog naar de prachtige creaties, waarmee zij jullie graag willen inspireren. 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++


(Tilda-Flowers-Pearls)

Je kunt je creatie inleveren tot en met maandag 31 maart 2014 om 15.00 uur


Lees de regels goed door voordat je een kaart plaatst.

2 opmerkingen:

  1. Wat een super gave kerstroos! Echt schitterend is je kaart weer. Heerlijk met al die lintjes, kantjes en details. Liefs lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig kerstkaartje , Margreet !!
    XX Christa.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie even langs geweest zijn en bedankt voor je reactie.

Liefs Margreet