Pagina's

zaterdag 30 november 2013

Wit ornament

Tijd voor een nieuwe TFM Christmas Challenge!

Maar voordat we overgaan tot onze nieuwe challenge, willen wij je herinneren aan onze Time for Magnolia Challenge #37 - Embossing heat and/or dry die nog tot 5 december 15.00 uur loopt. En dan nu onze nieuwe Time for Magnolia Christmas Challenge en deze luidt:

Challenge #38: Witte kerstkaart of -creatie
Maak een witte kerstkaart of -creatie en de stempel mag kleur bevatten

De prijs voor de random winnaar wordt aangeboden door 't Scraphuis en betreft een waardebon van
€ 15,00 vrij te besteden in hun webshop! Daarnaast kiezen wij als designteam een top 3. De winnaar van de top 3 mag gastdesigner zijn bij onze volgende TFM Christmas challenge.

Deze challenge wordt verzorgd door de dames van Team Edwin, samen met onze TFM Christmas gastdesigner Yuri. Ik heb de onderstaande creatie gemaakt, waarmee we jullie graag willen inspireren. Neem vooral even een kijkje op het TFM blog om de prachtige voorbeelden van de anderen te bewonderen.
Ik heb voor deze challenge een ornament als voorbeeld gemaakt met het doobeepop papier. Het idee heb ik bij Monique Lokhorst op haar blog en in de magnolia ink gezien en vond dat zo mooi dat ik er ook mee aan de slag ben gegaan.
Het afdrukje wat ik gebruikt heb is de Halo tilda uit de sweet christmas dreams collectie. Het ovaal waar tilda op geplakt is een een spelbinder stans en de swirls die aan de zijkant eruit steken zijn van noor design. Ik heb de tilda alleen met huid en haar en wat grijs tinten ingekleurd om het toch zoveel mogelijk wit te laten lijken. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden.2 opmerkingen:

  1. Wat ziet dit er schitterend uit Margreet! Zooo onwijs liefjes!
    Groetjes en een fijn weekend.
    Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is werkelijk beeldschoon geworden en maak er graag een plekje voor vrij hihihi

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie even langs geweest zijn en bedankt voor je reactie.

Liefs Margreet