Pagina's

dinsdag 29 oktober 2013

You got mail...

Hallo allemaal,

Ik ben eens met de silhouette aan de slag gegaan. We hadden afgelopen zaterdag de clubdag van de cutie kaarten vitrine en de magnoliaclub en Astrid is onze sponsor en ik wilde dus ook graag een kadootje geven.
Ik heb dus een 3d mailbox voor haar gemaakt met daarbij een zakje met wat nougat omdat ze eens verteld heeft dat ze daar gek op is.


De basis van de mailbox is van cardstock gemaakt en het daar het maja vintage summer papier overheen geplakt en ook op de voor en achterkant. De mailbox heb ik daarna op een kaarsen kandelaar gelijmd. Het prachtige rozenlint/kant is ook bij astrid in de winkel verkrijgbaar vraag er gerust eens naar. Wat bloemen uit eigen voorraad en een hekje met 2 tilda's erbij en je hebt een leuk geheel zo. De briefjes zijn van cardstock gemaakt en daar heb ik een postcard stempel op gebruikt. Ik heb er wat touw omheen geknoopt en in de mailbox gedaan.

Voor het zakje nougat heb ik een nestabilitie mal gebruikt en een ovaaltje design papier. Daar de tekst a gift from the heart erop en klaar.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden....

2 opmerkingen:

Leuk dat jullie even langs geweest zijn en bedankt voor je reactie.

Liefs Margreet