Pagina's

dinsdag 14 mei 2013

Houten box

Hoi hoi,
Afgelopen vrijdag heb ik samen met Marga en Chantal hier n dagje heerlijk gefreubeld. Marga had al een hele tijd geleden eens van die prachtige houten theeboxen op de kop getikt dus die zijn we gaan pimpen.
Ik heb deze voor mijn schoonmoeder gemaakt en deze is echt heeeeel wat anders dan die prachtige naaibox van Chantal en het prachtige tuintafereeltje van Marga

Ik heb het nieuwste maja papier ervoor gebruikt van de vintage spring serie.
De tilda long stocking en tilda with love heb ik ingekleurd met de copics: E000,00,01,R20 E43,42,Y23,E30 W1,0,00 BV 13,11,01,00,000,0000 YG97,95,93 R83,81,RV10
Op de bovenkant heb ik wat van de plaatjes uit het designpapier geknipt en erop geplakt. De meeste bloemen komen bij WOC vandaan maar een deel ervan zijn ook HIER te vinden.

 
 Er zijn ook prachtige elastische kantjes in de winkel van creashop duymelot te vinden. Ik heb bv ook wat wit elastisch kant rondom de bak gebruikt. Op de voorkant heb ik op de hoekjes een paar metalen hoekjes geplakt. De vlindertjes, parels en lint zijn uit eigen voorraad.

 
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik wil ook iedereen nog even bedanken die een reactie op mn vorige post hebben gereageerd.

6 opmerkingen:

 1. Hij is werkelijk zoooooooooooooooooo ontzettend mooi en de kleuren paars ook zo gaaf! Schitterend gekleurd en de embellies en het kantje zoooo lief! Je schoonmoeder zal er zeker blij mee zijn meis! Lieve knuffie van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat schitterend gemaakt Margreet.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Margreet,
  ook die van jou is een prachtige box geworden!
  Groetjes Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwwwwwwww Margreet, supermooie creatie heb je ervan gemaakt. Schitterend uitgevoerd met mooie details. Alle drie anders en toch zoooo mooi. Je schooonmoeder bof maar. Op naar de volgende freubeldag. Groetjes Marga.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. WAUW!!!! Jouw box ziet er ook al zo mooi uit. Schitterend Margreet. Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw Margreet, wat is dit een beauty geworden. In een woord SCHITTEREND!!!

  Liefs, Sieta

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie even langs geweest zijn en bedankt voor je reactie.

Liefs Margreet