Pagina's

dinsdag 8 november 2011

wintertag

hoi hoi, hier ook eindelijk weer n berichtje van mij. Ik had vorige week dinsdag n bruiloft in zeeland dus ben helemaal vergeten om smorgens vroeg n berichtje hier te droppen. Heb ook een drukke week achter de rug dus heb helaas niets gefreubeld vandaar dat ik mijn voorbeeld kaartje laat zien van de wedstrijd op t blog van creashop duymelot.
Mijn voorbeeld tag heb ik in winterse sfeer gemaakt. Het afdrukje is uit de nieuwste winter serie en heb het ingekleurd met distress inkt. Het papier is van pion design. De tekst op de label is ook uit de nieuwste winter/kerst serie die je hier kan vinden. de sneeuwpopcharm en het jute en touw en lint komen uit eigen voorraad.

6 opmerkingen:

  1. Hoi margreet.

    Wat heb je een schitterende tag gemaakt.

    Liefs mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh Margreet!Wat een prachtige tag weer! Heel mooi gedaan.
    Tot een volgende keer.

    Gr. Tini

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een supergave tag ! Liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie tag. Prachtige zachte kleuren. Nathaly

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige tag. Erg mooi met dat winterse blauw.

    Groetjes Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Liefste Margreet, Je hebt heel mooie en kreative werkjes op je Blogspot. Fantastisch! Danke voor die vele wondermooie inspiraties en ideen! Ik heb eerst in Julli 2011 met designen en Papierdekorationen begonnen. En ik kan daarmee niet meer ophouden! Het is zo een tolles Hobby. Ik zou tof vinden als je ook eens op mijn kreative website kijkt. Vele groetjes van Marina uit Duitsland

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie even langs geweest zijn en bedankt voor je reactie.

Liefs Margreet