Pagina's

dinsdag 21 december 2010

kerst kaart in een doosje

Ik kreeg laatst een mailtje van iemand die wat creaties van me hier op het blog had gezien en ze had gevraagt of ik de kerstkaart in een doosje voor haar wilde maken. (deze had ik hier nog niet eerder gezet maar via dit blog kwam ze op mijn shoppie terrecht) Het was al weer een tijdje geleden dat ik die 1e kaart had gemaakt dus vond het wel weer erg leuk om deze te maken.


Nu ben ik alleen vergeten een foto te maken hoe het kaartje in zn geheel eruit ziet.
Het is een soort van harmonica kaartje (van 4 vakjes) Dat heb ik gepimpt en dat zit dan in een doosje.

Het papier wat ik gebruikt heb is van BasicGrey-Jovial. Ik heb op de voorkant van het doosje heb ik de liggende dreamy tilda gebruikt deze is volgens mij van de kerstserie van 2008 en op de binnenkant van het kaartje heb ik het gezicht van de standing fall tilda van 2008 gebruikt.
De teksten heb ik op de pc gemaakt en uitgeprint. Het witte minilabeltje heb ik zo gedaan zodat je daar de afzender op kan schrijven. De afdrukjes zijn weer ingekleurd met copics. De charms en bloemen en lint zijn uit eigen bezit.


Bedankt allemaal voor jullie berichtjes op mn vorige kaartje. En ik wil jullie allemaal alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond en vooral ook creatief 2011 toewensen.

3 opmerkingen:

Leuk dat jullie even langs geweest zijn en bedankt voor je reactie.

Liefs Margreet