Pagina's

woensdag 21 oktober 2009

Gouwe ouwe!

Ik heb net mn gouwe ouwe kaartje af voor bij Tiets op de club. Het thema was dus goud van oud. Je moest dan n kaartje maken met papier en n stempel die ouder dan een jaar zijn.
Nou ik zal jullie vertellen dit was dus samen met nog 1 mn aller eerste stempeltje die heb ik (januari word dat 2 jaar geleden) toen overgenomen van Tiets. Het papier is van dezelfde tijd. Ik heb toen ik de kerstvakantie een workshop gedaan bij simpel-scrappen die door Tiets werd gegeven en toen hebben we ook dit paier gebruikt. Sinsdien ben ik dus ook besmet geraakt met t scrapkaartjes virus....
Het papier is van Basic grey en helaas op de foto niet te zien, maar ik heb dus wat stickles gebruikt op het afdrukje. Ik heb 2 kattebelletjes aan t strikje vast gemaakt. Op de bloem zit ook nog een sneeuwster van een soort glitter plastic, maar die kan je niet zien op de foto jammer genoeg.


11 opmerkingen:

 1. hoi margreet
  erg leuk kaartje;) dta stempeltje is ook heel erg leuk;)
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie creaties heb je hier op je blogje, Margreet!
  Ben ook meteen maar volgeer van jouw blog geworden!

  Liefs Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een superlief en mooi kaartje heb je ervan gemaakt en dat papier blijft leuk,trouwens de Magnolia ook,fijne avond,groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi Margreet wat leuk dat er nog een verhaal zit aan dat eerste stempeltje van Tiets ,die je aangestoken heeft met het scrapvirus leuk joh
  ik vind deze gouwe ouwe super! is een hele leuke kaart en het stempeltje blijft toch wel een hele leukerd de kattebelletjes zijn een leuk detail !! een hele mooie !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauwwwwie Margreet
  wat een super lief kaartje
  en dat stempeltje blijft een schatje
  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dank jullie wel hoor dames, vind t altijd zo leuk als jullie weer even langs droppen :)

  Ja grappig he Cora dat ik op die manier aan t scrapkaartjes virus enz ben gekomen.

  Fijne avond allemaal!
  Liefs Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke gouwe ouwe margreet, vind de ouwe stempeltjes van magnolia altijd super ,ze blijven actueel vind ik , ik heb dat ook altijd met die stickels je ziet het moeilijk altijd op de foto maar je kaart vind ik super xx christa

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dank je wel Christa, ja zonde he dat je de stickles en die sneeuwster niet ziet. Gelukkig lijkt he verder wel op hoe hij er in t echie uitziet. Soms dan zie je dat t heel andere kaarten worden he door bv n slechte lichtval ofzo. Daarom maak ik alleen overdag n foto van mn kaart. Ik vind die ouwetjes van magnolia ook nog steeds erg leuk hoor.
  Liefs Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lieve kaartjes maak je. Leuk om zo via hyves weer nieuwe blogs te "ontdekken". Zal zeker regelmatig bij je op visite komen.
  Lieve groet, Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hoi Margreet er staat wat op mijn blog voor jou kom je kijken ???

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Margreet er staat iets voor je op mijn Blog
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie even langs geweest zijn en bedankt voor je reactie.

Liefs Margreet