Pagina's

maandag 22 juni 2009

Oeps al weer n tijdje terug....

Jeetje wat gaat de tijd toch snel he. Ik heb al weer even niks geplaatst hier dus word t wel weer eens hoog tijd dat er wat verschijnt.
We zijn hier druk bezig geweest met het opknappen van onze tuin. Maar ondertussen hebben we ook nog genoeg andere dingen te doen zoals de verhuizing van mn schoonmams dus daar moet ook t nodige opgeruimd worden enz.

We hadden eerst gras in de tuin en een hoge border waar we dan zomers wat plantjes in hadden. Maar de katten hier in de buurt vonden het erg leuk om hun behoefte bij ons in de tuin te komen doen. Vooral de voortuin was hier 1 grote kattenbak. We waren het zo ontzettend zat om steeds maar die vieze geur te ruiken en niet te vergeten de drollen te grijpen als je de tuin wou doen.
Dus we hebben nu alles dicht gemaakt. Voor hebben we bestrating en een vlonderdeel. Wel nog steeds 3 boompjes in de tuin maar daar ligt grind omheen. En achter hebben we een afdak over de hele breedte en 2,50 meter diep. Daar ook een vlonder onder gemaakt waar nu onze buitenkeuken en tuinset staat.De rest van de tuin is nu helemaal bestraat. Heerlijk wat een ruimte we nu hebben.
Ik zal straks nog wat foto's laten zien. Maar die staan op de andere pc.

ik hoop eerdaags ook weer wat kaartjes te kunnen maken, want dat stond ook even op een laag pitje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat jullie even langs geweest zijn en bedankt voor je reactie.

Liefs Margreet