Pagina's

dinsdag 7 oktober 2014

2 clubdag kaartjes

Hallo Allemaal,

Afgelopen zaterdag was onze gezamelijke clubdag van de cutie kaarten vitrineclub en de magnoliaclub waar Astrid van Creashop Duymelot ook altijd elke gezellig met een deel van haar winkel bij aanwezig is.
Ik kon er deze keer ook niet bij zijn omdat ik samen met Chantal naar Zweden was naar het magnolia weekend die zij gewonnen had.
Maar ik heb natuurlijk wel 2 voorbeeldkaartjes gemaakt om de aanwezige clubdag leden ook wat inspiratie te kunnen geven.
Het papier wat we in de kit hadden was voor winterse en gewone kaarten. De bovenste kaart heb ik gemaakt met het coffee in the arbour papier en de onderste is uit de maja vintagefrost collectieSommige dingen zoals het hekje, de vlinderrand, berken hartjes, berken sterren, sneeuwsterrand, ijspegelrand, slender firs, gips fotoframe en de crackle paint die ik erop gedaan heb komen uit eigen voorraad. Het papier, wondgaas, lint, kant , jute, bloemen, bedels, cardstock, doiley en vintagevel komen wel uit de kit die uitgedeeld werd.

3 opmerkingen:

  1. O, prachtig!!! En wanneer ik nog eens die stempel van dat raam tegen kom..... Die staat toch wel hoog op mijn verlanglijstje ;-) Super hoe je die Tilda eruit hebt laten komen!!! En alle details zijn weer om van te smullen, echt genieten!!!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schitterende kaarten Margreet. En zo leuk, een winterse en een voorjaarsachtige. Leuk zoals je Tilda uit dat raam laat kijken. Heb je het fijn gehad in Zweden? Gaaf hoor...
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie even langs geweest zijn en bedankt voor je reactie.

Liefs Margreet