Pagina's

zaterdag 15 januari 2011

Have a micey nice day

Zo he he hier weer een kaartje van mij. Ik heb wel een aantal dingen gemaakt hoor maar hier op het blog niets meer geplaatst. Ik ben deze week zelfs vergeten om op het creashop duymelot blog wat te plaatsen. Onze hond was ziek en had een ontstoken oog dus ik was daarmee in de weer. Gelukkig is hij weer een heel eind opgeknapt na zn bezoek aan de dierenarts. Hij loopt nu allen met n gele vlek rond zn oog van de contrast vloeistof. Ach dat gaat wel weer weg, t belangrijkste vind ik dat hij weer lekker in zn vel zit.


Mijn buurvrouwtje is deze week 30 geworden dus heb ik voor haar n kaartje gemaakt. Deze keer een penny black stempeltje gebruikt. Ik heb de afbeelding met copics ingekleurd en het papier is van american crafts-city park. Het papier zat een keer in een cardkit van simpel scrappen. Lekker vrolijke kleurtjes en daar houd mn buufje wel van. Het was al wat schemerig aan t worden toen ik de foto heb gemaakt dus vandaar dat de foto niet helemaal goed duidelijk is.

Verder wens ik jullie allemaal een heel fijn weekend.

7 opmerkingen:

  1. prachtig kaartje, veel beterschap voor je hond.

    groetjes jolande

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke vrolijke kaart margreet
    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk gezellig kaartje !!
    Groetjes Ageeth

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wouw schitterend kaatrje margreet
    erg leuk gedaan
    liefs chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  5. aaa wat zielig voor je hondje , tis wat met de beestjes , onze kat is van de week geopereerd had een hele gat in zn vacht ,vreselijk zo zielig,, hey maar gaaf hoor je kaartje leuke vrolijke papiertjess, en natuurlijk heb ik wat magnoliaatjes besteld, maar heb er een paar kado gedaan aan mn zusje die is vandaag jarig maar eerst afdrukken he hihi, maar als je hokkie af is kom ik wel gezellig freubelen hoor , zal wel meer geklets zijn dan freubelen hihi , was je wel is op de clubdag geweest, dit word nu de 2e keer is echt leuk hoor, ja gezellig als je bij ons komt zitten xx christa

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk en vrolijk kaartje. Die muisjes vind ik ook erg lief.

    Groetjes Samantha

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een super lief kaartje!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat jullie even langs geweest zijn en bedankt voor je reactie.

Liefs Margreet